O nas O nas O nas O nas

Naša ekipa

Za gurmanske užitke skrbijo naši kuharji Andrej in Damjan, ki s predanostjo odličnosti in izostrenim okusom pripravljajo najboljšo hrano v mestu.

Za prijazno postrežbo in gostoljubje naših gostov skrbita vedno nasmejana in urejena, domači sin Gašper in natakarica Mateja, v pomoč pa jima je pomočnica Maša. 

Najpomembnejša oseba, gospodar in lastnik gostilne, pa je Andrej Karlin. Andrej Karlin skrbi za Plevno in Kaščo že vse od leta 1987 oziroma 1995. Kot najstarejšemu sinu gostilničarja mu je bilo že v zibelko položeno, da bo tudi sam nekoč prevzel vodenje Plevne. Poznan po svoji bistroumnosti in ambicioznosti je kot predsednik obrtno-podjetniške zbornice sodeloval pri projektu obnove kašče v okviru Odbora za prenovo kašče. Danes tako gostilna Kašča že dvajseto leto uspešno deluje in skrbi za kulinaričen razvoj loškega gostinstva. Andrej Karlin je namreč že vrsto let aktiven član obrtno-podjetniške zbornice in v okviru sekcije gostincev skrbi za uveljavljanje gostinskih in kulinaričnih standardov, izobraževanje in ozaveščanje gostincev o pomembnosti kulinarike in kulinarične dediščine.
 
Prepustite se našim kulinaričnim dobrotam, prijazni postrežbi in prijetnemu vzdušju. 

Na zdravje in dober tek!
 
Spletko